Historien


Lauritsen As ble først stiftet som Oppegård Håndverkservice AS i 2015, og vi har siden vokst oss større: Vi er nå etablert både i Oppegård og Bærum, og kan således utføre oppdrag i hele Oslo og Akershus. Vi har et godt, solid nettverk av øvrige håndverksbedrifter slik at vi enkelt kan påta oss prosjekter hvor vi også har hele koordineringsansvaret. Vår erfaring gjennom mange oppdrag har gitt oss svært god kunnskap, og mange fornøyde kunder.

Fokus på faget


«Fagmessig utført arbeide av god kvalitet, til riktig pris og til avtalt tid gir fornøyde kunder» Vi utfører alt innen rehabilitering, oppussing samt oppføring av nye bygg, tilbygg etc. Vi utfører både små og store oppdrag. Vi tar gjerne den totale koordineringen av ditt prosjekt, og vi jobber tett med en rekke gode, solide håndverksbedrifter. Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring av ditt prosjekt.

Våre verdier


  • Kvalitet

    Vårt arbeid skal gjenspeile god håndverksmessig kvalitet, og vi skal levere gode dokumenterte løsninger for våre kunder.

  • Kundeorientert

    Vi lever av fornøyde kunder. Våre medarbeidere er kunnskapsrike, engasjerte og svært opptatt av å utføre et arbeide som gjenspeiler dyktighet og tilfredsstiller våre kunders krav.

  • Sikkerhet

    Vi utfører alltid våre arbeider i henhold til gjeldende regelverk til det beste for våre ansatte og våre kunder.
Image

Over 25 års erfaring:


Fagmessig utført arbeid av god kvalitet, til riktig pris og til avtalt tid gir fornøyde kunder.