Vi har lang erfaring, dyktige medarbeidere og leverer høy håndverksmessig kvalitet, - til riktig pris og innenfor avtalt tid. Ta kontakt på tlf. 908 20 080 eller mail torbjorn@lauritsenas.no slik at vi kan avtale en uforpliktende befaring.

Klikk på boksene/ikonene på denne siden for å lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

GarasjeGår du med tanker om å bygge deg en garasje, og ønsker deg det lille ekstra, da kan vi hjelpe deg med dette. Garasje blir i dag ofte brukt som lagringsplass, som følge av for lite bodplass inne i boligen. Hva med å kombinere både lagringsplass, og samtidig få inn bilen(e)? Dette kan fint kombineres med smarte, og gjennomtenkte løsninger.

Les merTilbyggDrømmeboligen er allerede på plass, men man må ha mer plass, eller ønsker å bygge om pga en upraktisk planløsning. Da er ofte et tilbygg, eller et påbygg løsningen, gjerne kombinert med en rehabilitering/ombygging av resten av boligen.

Vi som mesterbedrift har lang erfaring, og bistår dere gjennom hele prosessen, fra tanke til ferdig produkt. Med på denne veien har vi også våre faste samarbeidspartnere, som vi har jobbet sammen med i mange år. Vi kjenner hverandre godt, og fellesnevneren er at arbeidene blir levert med gode løsninger, og høy kvalitet. Kundens tanker og ønsker, kombinert med vår erfaring og fagkunnskap, gjør at når oppdraget er ferdig, står vi igjen med en svært fornøyd kunde.

Les merModerniseringDet finnes mange gode grunner til at man ønsker å pusse opp boligen sin. Hva med å bygge om en upraktisk eller dårlig planløsning, modernisere for å møte dagens standard og trender, eller rett og slett jevnlig vedlikehold for å ivareta verdien på boligen er aldri feil. Her er det bare fantasien som setter grenser. Vi, sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, vil overlevere oppdraget fagmessig utført, og dokumentert. Jfr avhendingsloven, er dette for dere som boligeiere svært viktig.
Les merNytt badVi som godkjent våtromsbedrift, møter stadig nye føringer og krav fra myndighetene. Våtromsnormen kommer også ofte opp som toneangivende for oppbygging av bad, både rehab, og nybygg. Dette ønsker vi å overføre til våre kunder. Det å ha et fagmessig utført, og dokumentert bad er en direkte verdiøkning av din bolig. Vi og våre samarbeidspartnere har lang erfaring, og veileder dere trygt gjennom prosessen. Vi kan sette opp en avtale hos våre leverandører hvor dere kan se miljøer med ulike fliser i både form, og farge. Disse miljøene er også utstyrt med innredning som wc, dusj, håndkleholdere, etc. Her kan man da få god hjelp til å finne sitt drømmebad.
Les merTakvinduI Norge finnes det mange boliger med loftsetasjer.

Mange av disse loftsetasjene kan føles, og er mørke som følge av manglende dagslys.

Da er takvindu(er) en veldig god løsning. Velux har et lite «hav» av produkter og løsninger, her er det bare fantasien som setter grenser.

Ved å sette inn takvinduer, får man også en helt annen romfølelse, det virker større.

Les merVisningshjelpÅ kjøpe seg bolig, er den største investeringen man gjør her i livet. Bør man kjøpe seg brukt bolig på egenhånd? Definitivt ikke. Det å ha med seg en tømrermester, eller fagmann på visning er svært viktig. Vi har som følge av 30 års erfaring innen ROT markedet (rehabilitering, oppussing, modernisering, ombygging)  inngående kunnskap om denne type boliger. Det har vist seg ved flere anledninger, helt avgjørende, og svært viktig for boligkjøpere, at vi med vår kunnskap, har rådet, eller frarådet de fra å kjøpe boligen.
Les merEtterisoleringEtterisolering, eller tilleggsisolering har på relativt kort tid blitt høyaktuelt. Dette er i tråd med svært høye strømkostnader, og fokus på å redusere energiforbruk. Mang fyrer også med ved, men denne  har også steget vesentlig i pris, så energiforbruket må ned. Dette gjøres ved økt isolasjonstykkelse, men viktigst av alt, ny vindsperre. Prinsippet er det samme som når vi er på fjellet.
Les merNye vinduerSom følge av tidene vi er inne i, har det blitt et økende fokus på hvordan man kan redusere energiforbruk, og ikke minst strømforbruk. Vinduene i en bolig er det svakeste punktet vi har i hele ytterveggen. Videre har det med årene blitt stadig mer populært med flere vinduer, og ikke minst større vinduer. Det sier seg selv at det da er svært viktig at disse vinduene, og glassene er av god kvalitet, samt at de er montert korrekt, med tilfredsstillende vindsperre.
Les mer

Over 25 års erfaring:


Fagmessig utført arbeid av god kvalitet, til riktig pris og til avtalt tid gir fornøyde kunder.