Vi har lang erfaring, dyktige medarbeidere og leverer høy håndverksmessig kvalitet, - til riktig pris og innenfor avtalt tid. Ta kontakt på tlf. 908 20 080 eller mail torbjorn@lauritsenas.no slik at vi kan avtale en uforpliktende befaring.

Klikk på boksene/ikonene på denne siden for å lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

NybyggEnten du skal bygge hus alene, eller sammen med andre er det mye å vurdere og ta stilling til. Kanskje er tomten allerede kjøpt, og du lurer på hvilket type hus du ønsker?
Hvordan huset skal passe inn i omgivelsene?

Vi bygger både eneboliger og flermannsboliger, som alle kan tilpasses tomt og deres individuelle ønsker. Vi hjelper deg med søknad, tegninger, opparbeiding av tomt, valg av hustype, prosjektering og byggingen.

Kontakt ossTilbyggSkal du endre din opprinnelige planløsningen? Vi bistår deg med alt i fra søknad, planlegging og utførelse.
Kontakt ossModerniseringModernisering/oppgradering av hus kan både bidra til lavere energibruk og gjøre at boligen tilpasses akkurat dine ønsker og behov. Det finnes mange grunner til å ville pusse opp huset eller leiligheten.

Vi hjelper deg med: Skifte av tak/takstein, skifte av kledning, skifte av vinduer og dører, oppgraderinger av gulv/tak og vegg. Oppgraderinger av kjøkken, bad, trapper mm.

Kontakt ossNytt badVi hjelper deg med å finne din stil. Enten det er moderne eller klassisk du har i tankene. Du får råd og veiledning om farger, design og løsninger.

Du kan være sikker på at kun fagutdannede arbeidere får slippe til på ditt bad. Som totalentreprenør av ditt nye bad, er det kun oss du forholder deg til.

Kontakt ossTakvinduSkal du oppgradere eller montere nye takvinduet? Som sertifisert montør av Velux takvinduer, bistår vi deg gjerne.
Kontakt ossVisningshjelp"Fagmann på visning" - unngå å gjøre et dårlig kjøp. Å kjøpe bolig er gjerne den største investeringen man gjør. Det er svært mye å tenke på, og forhold man skal være oppmerksom på. Dette gjelder spesielt ved kjøp av brukt bolig. Her kan det komme godt med å ha med seg en fagmann/tømrermester på visning. Dette har vist seg nyttig og verdifult for flere boligkjøpere. Ta kontakt i dag, for å gjøre avtale.
Kontakt oss

Over 25 års erfaring:


Fagmessig utført arbeid av god kvalitet, til riktig pris og til avtalt tid gir fornøyde kunder.